×

Čokoláda

  • Horúca Čokoláda

    Horúca Čokoláda

    <div> <p class="short_description">Zbožňujete horúcu čokoládu? Tento nápoj dávno nepatrí len medzi detské fantázie. Naopak, na <strong>horúcej čokoláde</strong> si pochutnáva stále viac milovníkov sladkého na celom svete. Užite si svoju chvíľku relaxu s obľúbeným nápojom a zabudnite na okolitý svet, s <strong>horúcou čokoládou Monbana</strong> to pôjde ľahko.</p> <p class="short_description_headline">To najlepšie zo sveta čokolády</p> <p class="short_description">Francúzska „čokoládovňa“ Monbana šíri svoje jedinečné výrobky do sveta <strong>už viac než 80 rokov</strong>. V tejto kategórii nájdete to najlepšie, čo rodinná firma Monbana ponúka. Pokiaľ milujete čokoládu, zmesi na prípravu horúceho čokoládového nápoja Monbana vás bez pochýb očaria.</p> <p class="short_description">Horúca čokoláda Monbana sa pýši <strong>jemnou</strong>, ale pritom krásne <strong>výraznou chuťou</strong>. Ľahko vám spríjemní každú voľnú chvíľu a z obyčajného posedenia vyčaruje gurmánsky zážitok. Pripravte ju deťom alebo sebe a vychutnajte si ju tak, ako ju máte najradšej.</p> <p class="short_description_headline">Lahodný nápoj na voľnú chvíľu</p> <p class="short_description">Horúcu čokoládu môžete pripraviť dvoma spôsobmi, a to buď <strong>ručne alebo sparením v profesionálnom automate</strong>. V prípade ručnej prípravy je dávkovanie 25 g na 250 ml nápoja a pri príprave parou je dávkovanie 25 g na 150 ml. Aj keď disponujete kávovým automatom s parnou tryskou, radšej ho nepoužívajte a pripravte čokoládu ručne, aby ste docielili čo najlepší výsledok, pretože väčšina automatov disponuje malým tlakom pary. Ručne pripravíte horúcu čokoládu tak, že ju najprv rozmiešate <strong>v studenom mlieku</strong> a za občasného miešania ju budete ohrievať, až kým nápoj nezhustne. Pozor, nápoj sa nesmie dostať do bodu varu.</p> </div>
Zobrazuje sa 1-9 z 9 položiek

Hlavné menu

Informácie