Čokoláda Monbana Trésor de Chocolat
Zamilujte si dokonalosť v podobe horúcej čokolády Monbana Trésor de Chocolat. Jemná zmes s obsahom 33 % kakaa vás očarí chuťou a arómou. Dávkovanie na ručnú prípravu je 25 g na 250 ml nápoja. Na prípravu parou je dávkovanie 25 g na 150 ml.
Prémiové čokolády Monbana Trésor de Chocolat
Zamilujte si horúcu čokoládu v jej najdokonalejšej podobe. Vyskúšajte zmes na prípravu hustej horúcej čokolády Monbana Trésor de Chocolat, jej chuti rýchlo prepadnete. Jemná zmes obsahuje 33 % kakaa a pripraviť ju môžete dvoma spôsobmi. Dávkovanie pri ručnej príprave je 25 g na zhruba 250 ml nápoja, v prípade prípravy parou je dávkovanie 25 g na 150 ml. Pokiaľ máte automatický kávovar s parnou tryskou, radšej horúcu čokoládu pripravte ručne, väčšina automatov totiž disponuje príliš malým tlakom pary. Ručne môžete horúcu čokoládu pripraviť tak, že ju rozmiešate v studenom mlieku a za občasného miešania ju budete ohrievať, až kým nápoj nezhustne. Pozor, nesmie prejsť varom.
