Attibassi
Talianska Bologna bola v minulosti jednou z hlavných centier obchodu a tiež miestom, kde prišla na svet značka Attibassi. Práve tá v sebe mieša taliansku tradíciu a dôraz na kvalitu. Príbeh spoločnosti sa začal písať v roku 1918, kedy Attibassi začínala ako remeselná cukráreň. Boli to vášeň a odhodlanie dvoch cukrárov, ktoré značku dostali na výslnie. Išlo o pánov Agostino Atti a Marco Bassi, odtiaľ teda pochádza názov spoločnosti.
Dokonalá harmónia medzi tradíciou a technológiami
Tradícia stále hrá dôležitú úlohu v produkcii kávy Attibassi aj napriek tomu, že sa pri jej výrobe používajú moderné technológie. Remeslo patrí aj dnes medzi základné piliere spoločnosti z Bologne. Attibassi je špecializovaná pražiareň, ktorá produkuje len obmedzené množstvá zmesí. Pražiareň garantuje dokonalosť každého produktu, a to vďaka dôkladnej selekcii zŕn a využitiu pracovných metód, ktoré hlásia jediné – perfektnú vyváženosť medzi ľudskou skúsenosťou a použitím moderných priemyselných procesov.
Neodolateľná chuť a lahodná oriešková crema
Attibassi láka na harmonickú kávu s chuťou, ktorá je intenzívna, plná a vyvážená. Očarí vás silnou orieškovou cremou, v ktorej pomaly klesá cukor. Práve týmto vás zmesi Attibassi Espresso Italiano ľahko očaria. Okrem toho sú kávy charakteristické exkluzívnym zložením a špecifickým procesom praženia. Ten je kontrolovaný v každej fáze, čo zaručuje prirodzené vlastnosti použitých kávových zŕn.
Naozajstnou špičkou ale z Attibassi robí zmieňovaná vášeň ku káve. Spoločnosť si neustále dáva záležať na tom, aby prinášala unikátny zážitok z každého dúška. Zmesi Attibassi sú príznačné svojou konzistenciou, ktorá sa stala výsledkom dlhoročnej snahy o dokonalý prežitok z pitia kávy.
Pre viac informácií navštívte oficiálny web výrobcu Attibassi.